BDSM horoskop Kozoroh
BDSM horoskop Kozoroh

Domina Kozoroh

Dominy v tomto znamení jsou silné ženy, což jim ale neubírá na jejich smyslnosti a ženskosti. Pod oblečením schovávají úchvatné tělo, které vás dokáže omráčit.

Použiji tě pro mé potěšení

Domina ve znamení Kozoroha ráda využívá svoji fyzickou zdatnost a pokud jste na tom se svou fyzičkou bídně, bude služba u této dominy náročnější.

Domina Kozoroh po vás bude s radostí dupat, šlapat nebo i zápasit. I když si budete myslet, že máte na vrch, opak je pravdou. Ani se nenadějete a budete na zádech.

Domina Kozoroh dává přednost černému oblečení a rovnému strohému střihu. Působí nenápadně, ale nedejte se zmást. Svou kořist pořádně sleduje a teprve potom na ni zaútočí.

Při výcviku otroka dbá o bezpečnost a neníspokojena, dokud nemá nad otrokem absolutní kontrolu.

Dominant Kozoroh

Rozený soudce, velitel nebo policista. Dominant ve znamení Kozoroha je mistrem lan a provazů. Umí se oddělit od citové stránky vztahu, díky čemuž umí být chladný a neúprosný. S oblibou si svou nadvládu dokumentuje (videa, fotky, otrocké smlouvy,…).

Dominant Kozoroh nemá velkou fantazii a představivost, ale za to má rád souboje o moc. Jeho nápaditost se projevuje při vymýšlení trestů. Dříve než svého otroka potrestá, ujistí se aby věděl, co udělal špatně a za co je potrestán.

Nemá rád líné otroky. Od otroka očekává, že mu vytvoří doma pohodlí (takže, otrok by měl ovládat i domácí práce).

Tento dominant dává přednost submisivům, kteří dobře vydělávají. Ne, nebojte se, nechce vás připravit o finance a promluví si i se submisivy, kteří jsou bez prostředků.

Pro dominantního Kozoroha je jen lepší mít submisiva s financemi. Spolu tak mohou mít cokoliv budou chtít.

Submisivní Kozoroh

Submisivní Kozoroh ze začátku působí plaše a nejistě. Časem se ale usadí a je distingovanější. Rychle a jednoduše se poddá jen dominantovi vůči kterému získá respekt. Nejraději má komplikované a promyšlené závěsy.

Má v oblibě i fyzickou bolest a až extrémní senzorickou deprivaci.

Rád plní jeden úkol za druhým, ale moc to nepřehánějte. Tento submisiv rád tvrdě pracuje, pokud spotřebuje svou energii na práci, nebude jí mít na službu u dominanta.

Proto dává přednost profidominám. Submisivní Kozoroh potřebuje dominanta, který za jeho pracovním i materiálním úspěchem vidí i jeho nejistotu, vášeň a nadšení.

Neodmítne praktiku dříve než ji vyzkouší. Podřízenost a poslušnost je pro submisivního Kozoroha způsob života, ale ne životní styl. Umí být ale také pořádně tvrdohlavý a obtížně kontrolovatelný. Pokud se s těmito jejich vlastnostmi potkáte, zpomalte a ujistěte se, že ví, kdo je tady šéfem.

Chcete-li mít submisivního Kozoroha na vztah 24/7 měli byste jej umět zaměstnat (rádi tvrdě pracují).

Když se vám submisivní Kozoroh poddá, získáte loajálního, oddaného, věrného, vytrvalého a zodpovědného otroka. Jeho velkou předností je logické myšlení. Druhého otroka ve službě snáší velmi těžko, je majetnický a žárlivý.

Co vy na to?

Super
3
Úlet
0
Divné
0

Může se Vám líbit

Subspace Články

Jak na subspace

Subspace je duševní a fyzická reakce, ke které dochází v důsledku vysoké tvorbě endorfinů, adrenalinu, ...

Komentáře jsou uzavřeny

Více v rubrice: Články

Články

Projekt Rezident

V potemnělých útrobách opuštěného města se skrývá mladá dívka s duší rebelky a se zbraní ...