WS s Dianou Verou v Brně: Vázání bez závěsného bodu

5 Úno
WS s Dianou Verou v Brně: Vázání bez závěsného bodu ÚnorÚno 05 2022 10:00 - 17:30 UTC
Shibari
SOBOTA 5. ÚNORA 2022 V 10:00

WS s Dianou Verou v Brně: Vázání bez závěsného bodu

Událost pořádá Ala Alala a Diana Vera
Brno
Workshop pro všechny kromě úplných začátečníků, pro riggery i riggerky, modely i modelky.
Celkem často se mě lidi ptají, jak rychle je možné se naučit závěsy, zda na to stačí jedna soukromá hodina, jeden víkend, apod. Hodně z nás je ze začátku k shibari mocně přitahováno estetickou stránkou, o niž získáváme představu z fotek, show či sociálních sítí a tak se ženeme co nejrychleji se naučit zavěšování. Závěsný bod nám dává možnost vztáhnout se do třetí dimenze, dodat našemu vázání plasticitu…
…nicméně pokud se vázání začneme věnovat, rychle zjišťujeme, že nejsilnější zážitky se dějí mimoděk nezávisle na technické náročnosti. Jinými slovy, na zemi máme více času a prostoru soustředit se na partnera, ne na provazy, a lépe se nám daří se emocionálně napojit. S tím přichází otázka, co na té zemi vlastně dělat, když v repertoáru máme jen úvazy a pozice vhodné pro částečné či plné závěsy.
Na tomto workshopu se po technické stránce podíváme na vázání jedním provazem, na pravidla improvizace na zemi a také se dotkneme manipulace s tělem. Více se ale zaměříme na emoční stránku vázání, na způsoby, jak vytvořit scénu, vstoupit do interakce, napojit se skrze dech, jak vést, jak odečítat z reakcí partnera, jak session korunovat, uzavřít, a co dělat, když poslední provaz ztratí kontakt s tělem.
Kdy: 5.2.2022
Otevření prostor: 9:30
Workshop: 10:00 - 17:30 (s přestávkou na oběd cca 1 hod)
Místo: Brno - adresa bude sdělena při registraci
Vstupné: 550 za osobu
S sebou: Šátek na oči, provazy, co máte. Na místě budou po předchozí domluvě jutové provazy ke koupi i k zapůjčení, deku. Pohodlné oblečení pro volný pohyb na zemi. Podložky jsou na místě.
K dispozici je kuchyňka se sporákem (bez mikrovlnky), také káva a čaje. Další občerstvení dle vlastní chuti si vezměte s sebou, v blízkém okolí není restaurace. Pití je možno brát na sál pouze v uzavřené nádobě.
Vstup do objektu je možný pouze po přezutí a do sálu už jen bez bot.
Na akci je nutné se zaregistrovat na mailu AlaFB ( zavináč) seznam.cz a uhradit včas poplatek za akci podle pokynů v odpovědi zaslané mailem – uvádějte tedy mailovou adresu, kterou navštěvujete.
Pokud se neznáme osobně, připojte prosím informaci o svých zkušenostech a motivaci k vázání.
Máte chuť přijít na workshop, ale není s kým? Napište nám vzkaz na mail, POKUSÍME SE pomoct v předstihu z již přihlášených zájemců sestavit dvojice. Dejte nám vědět, jestli chcete vázat nebo být vázaná/ý, s mužem nebo ženou

Co vy na to?

Super
0
Úlet
0
Divné
0

Komentáře jsou uzavřeny